Warning: file_get_contents(/etc/httpd/sites-enabled-user/httpd-vhost.conf-user): failed to open stream: No such file or directory in /volume1/web/ttnconsult/wp-config.php on line 94 All Inclusive | ttn consult

All Inclusive

 

Hvad indholder All inclusive?

hjemmesidenavn = www.{ditnavn}.dk
Fix og færdig hjemmeside - dine billeder, dine tekster
Logo og design
Galleri og billeder
din infoboks med åbningstider
Hall of fame - medarbejder side
link til facebook "synes godt om"
link til instagram
Undersider til egne produkter og profil sider
oprettet i google
Hurtig og frisk hjemmeside
Inklusiv drift

Hvad indholder All inclusive?

ttn consult har valgt at udvikle hjemmesider på en WordPress platform. Hertil har vi købt moduler, så man ikke er begrænset i sine muligheder, samt at man slipper for reklamer. Der er 1000+ vis af moduler at vælge imellem og ikke alle fungerer optimalt. Der er milionvis af options, og naturligvis er der en del der ikke virker ordentligt på den nyeste version af WordPress. Vi har valgt en passende flok af moduler, som er afprøvet i sammenhæng med hinanden. Samlet giver de det look and feel, som der er krævet idag i et nutidigt design. Det kræver stort arbejde bare at finde en acceptabel sammensætning, og herefter er der brugt meget energi i at skræddersy funktionaliteten.

Hvad indholder All inclusive?

Grand old man er teknikeren. For ham er det vigtigt at tingene fungerer. Stabil drift og hurtig respons på hjemmesiden er vigtigt.
I sidste ende har han ansvaret for at kunderne får det de har betalt for i alle ugens dage - 24/7/365 drift.
WordPress er et godt valg, da det driftmæssigt er meget fleksibelt.